Haderup Kirkehus

7540 Haderup

Haderup Kirkehus kan lejes – se hvordan og til hvad

BELIGGENHED

Haderup Kirkehus ligger i naturskønt område midt i Jens Jensens Anlæg og ved Haderup Museum med adgang til større græsplæne og legeplads. Gå afstand fra Haderup kirke og byen generelt. Ugeneret fra byens trafikanter. Tæt på natursti til bl.a. Haderup FDF hus eller Feldborg skov.

FACILITETER

Haderup Kirkehus er indrettet med 2 lokaler (lille max. 20 pers. og stor max. 80 pers.) med udsigt over Jens Jensens Anlæg, 2 toiletter (handicapvenlige), køkken, sydvestvendt terrasse med borde og bænke. Gode parkeringsmuligheder.

Haderup Kirkehus har installeret teleslynge for hørehæmmede, adgang til trådløst internet, fast monteret projektor og lærred. Der er Højskolesangbøger og Hjemlandstoner. Klaveret står permanent i det store lokale.

ANVENDELSE

Haderup Kirkehus kan bruges til kirkelige møder, forsamlinger og lejes af enkeltpersoner til mindesammenkomster, familiefester og lignende. Foredragsaftner, dagskurser, personaletemadage, hvor naturomgivelserne er fantastiske til formålet.

Haderup Kirkehus kan ikke bruges til vilde ungdomsfester og lign.

KUNST

Haderup Kirkehus har skiftende kunstudstillinger.

KIRKEHUSFORVALTER

Haderup Menighedsråd har en aftale med Karin Lauritsen som Kirkehusforvalter. Karin Lauritsen står for rengøringen og har ansvaret for køkkenet. Karin Lauritsen vil derfor være til stede ved ethvert arrangement.

LEJEKONTRAKT

Haderup Kirkehus kan lejes ved at tage kontakt til Anne-Mette Bloch Jensen på telefon nr. 61 77 75 62 eller mailadr.: ambj@jensen.mail.dk

MAD

Kaffebrød / mad aftales direkte med Kirkehusforvalter Karin Lauritsen på telefon nr. 29 41 72 87 eller mailadr. v.b.l@mail.tele.dk.

Billeder af Haderup Kirkehus og Jens Jensen Anlæg

Billeder af lokalerne i Kirkehuset